Ga naar de hoofdinhoud

High quality presentation products
made in Holland since 1960

Rillstab Nederland BV is opgericht in 1960 en de specialist op het gebied van presenteeralbums. Het bedrijf was tot 2019 een familiebedrijf en is sinds eind 2020 onderdeel van de Findyour groep.

Het assortiment bestaat uit diverse presentatie middelen zoals showalbums en schrijfmappen. De artikelen worden gevoerd onder ons eigen merk Rillstab. Ook verzorgen we voor etiketten onder ons merk Rillprint op www.rillprint.nl.

De ontwikkeling en productie vindt grotendeels plaats in Nederland. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring zijn we de specialist en onderscheiden wij ons door onze uitstekende kwaliteit, design en functionaliteit. Mede door onze productie in Nederland zorgen we voor minimale transportbewegingen. Dit draagt bij aan het duurzamer maken van onze bedrijfsvoering en zo borgen we de kwaliteit in de keten. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Door onze eigen logistiek kunnen we snel en adequaat leveren. We werken met een zeer gemotiveerd team vanuit Breda. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en snelle service staan bij ons altijd voorop.

Stuur een mail

 

 

Vorige
Volgende
Showalbums

Showalbums

Bekijk
Showalbums

Showalbums

Bekijk
Showalbums

Showalbums

Bekijk
Schrijfmappen

Schrijfmappen

Bekijk
  • Showalbums
  • Showalbums
  • Showalbums
  • Schrijfmappen

Private label

Private label

We kunnen het assortiment presentatie mappen, menumappen, klemmappen en schrijfmappen personaliseren middels een van de verschillende druktechnieken. Tevens kunnen wij een map op maat voor je produceren, wij produceren de producten zelf dus (bijna) alles is mogelijk. Afwijkende kleuren, formaten, materiaalsoorten, capaciteiten, bedrukkingen. We doen ons best om je wensen te vertalen in een voor jou representatief product.

Meer weten