Ga naar de hoofdinhoud

We kunnen het assortiment presentatie mappen, menumappen, klemmappen en schrijfmappen personaliseren middels een van de verschillende druktechnieken. Tevens kunnen wij een map op maat voor je produceren, wij produceren de producten zelf dus (bijna) alles is mogelijk. Afwijkende kleuren, formaten, materiaalsoorten, capaciteiten, bedrukkingen. We doen ons best om je wensen te vertalen in een voor jou representatief product.

Er zijn drie verschillende bedrukkingstechnieken:

Zeefdruk;
het ontwerp wordt door gebruik van een zeefdrukraam, film en UV belichting op het product aangebracht. Zeefdruk is mogelijk in één of meerdere kleuren.

 

Lasergravure;
een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt, zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld. Het ontwerp komt in het materiaal. De gravure heeft zodoende dezelfde levensduur als het product.

 

Blinddruk;
door middel van een cliché wordt het artikel in het artikel geperst. Blinddrukken wordt met name toegepast op lederen en lederlook artikelen. Blinddrukken is niet mogelijk in kleur. Het ontwerp wordt met hitte in het materiaal geperst (zonder inkt of kleuren) en blijft toch duidelijk zichtbaar en is duurzaam.